Region

Svet

Rada Manojlović: Dragana Mirković mi je pomogla da prebolim raskid

Kako je već poznato pevačica Radmila Manojlović mnogo voli i poštuje svoju stariju koleginicu Draganu Mirković, pa je povremeno pita i za neki savet.

Rada Manojlović: Dragana Mirković mi je pomogla da prebolim raskid



Radu su jako povređivali natpisi u novinama, pa je pozvala Draganu Mirković i pitala je šta da radi. Koleginica joj je objasnila kako da se ponaša nakon raskida sa Milanom Stankovićem.

"Sve što sam imala sa Milanom rešila sam u četiri oka, a ne preko novina. Priča je posle nekoliko dana krenula u drugom pravcu. Odlučila sam da pozovem moju dragu koleginicu Draganu Mirković kojoj bezuslovno verujem. Ona me je posavetovala da ništa ne demantujem, ali da moram da reagujem kako narod ne bi stekao pogrešnu sliku o meni. Više se, verujete mi, ni ja ne sećam nijednog naslova, a kamoli narod koji dolazi da me sluša", rekla je Rada.

"Kad budem imala novu ljubav, sigurno će se brzo pročuti. Pevačica nije zanimanje nego dijagnoza. To treba pratiti. Teško je naći muškarca koji može razumeti moj posao i to da sam uvek u centru pažnje", kaže Manojlovićeva.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>