Region

Svet

Dejan Jocić odlazi sa televizije Prva

Generalni direktor televizije "Prva" Dejan Jocić, kome sledeće nedelje ističe trogodišnji ugovor, najverovatnije odlazi iz ove kuće.

Dejan Jocić odlazi sa televizije Prva



Dejan Jocić neće produžiti ugovor sa "Antena" grupom kojom rukovodi porodica Kirijaku, već će prihvatiti ponudu RTL grupe i svoj posao nastaviti u Nemačkoj.

Za vreme Jocićevog trogodišnjeg mandata, televizija "Prva" je postigla izuzetne rezultate gledanosti među komercijalnim emiterima i čak u jednom periodu skinula sa trona dotada neprikosnoveni "Pink". Prošle godine Jocić je uspešno startovao i crnogorsku varijantu televizije "Prva".

"Start crnogorske televizije je izuzetno uspešan. Mi smo vam prošle godine obećali mnogo toga, jednu uspešnu sezonu, to smo i ispunili i vaše prisustvo ovde je pokazatelj da ste nas pratili, a mi vam se na ovaj način zahvaljujemo. Ponosan sam na svoj tim. Pokazali smo da smo zaista prvi, promenili smo medijsku sliku Srbije, zbog nas se i konkurencija menjala, i ponosni smo zbog toga jer to znači da se tržište razvija", rekao je tom prilikom Jocić.

Veliki uspeh Jocić je postigao i sa plasmanom devojaka iz emisije "Prvi glas Srbije" koje se pod imenom "Moje 3" takmiče na Eurosongu.

U ovom trenutku još nije poznato da li sa njim odlazi i neko iz njegovog tima i da li ova promena znači zaokret u uređivačkoj politici "Prve" televizije.

Autor: B.B.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>