Region

Svet

Vlada Vuksanović leči ljubavne rane? Ponovo u rijalitiju!

Bekstvo u prirodu čest je potez ljudi koji pate nakon prekida duge veze, a ovom načinu prevazilaženja bola izgleda će pribeći i Vladimir Vuksanović.

Vlada Vuksanović leči ljubavne rane? Ponovo u rijalitiju!Vlada je, kako saznajemo, u pregovorima sa produkcijom rijalitija "Farma", ali i sa čelnicima "Velikog Brata", kako bi se priključio učesnicima jednog od ova dva rijaliti programa, te će tamo vidati svoje rane od raskida sa Natašom Bekvalac.

Kako otkriva izvor blizak produkciji rijalitija "Farma", zgodni maneken je zainteresovan za ulazak u ovaj program, ali ipak još nije potpisao ugovor. "Dolazio je Vlada na ‘Pink’ da pregovara sa produkcijom. Izneli su mu svoju ponudu, razgovarali su oko sat i po, ali on još nije potpisao ugovor. Ostalo je da će još malo razmisliti. Tako da oni još uvek pregovaraju sa njim, a on još uvek razmišlja", otkriva izvor blizak produkciji "Farme".

S druge strane i izvor blizak čelnicima "Velikog Brata" tvrdi da su pregovorili sa Vuksanovićem, sa kojim su pred potisivanjem ugovora.

"Pregovara se još uvek sa mnogima, ali Vlada Vuksanović je zaista zainteresovan za ulazak u ‘Velikog Brata’ i čelnici ‘Emotiona’ su baš zagrejani za njegovo učešće. Međutim, on još uvek razmišlja", kaže dobro obavešten izvor.

Ipak, poslednju reč ima Vuksanović, te će se njegova odluka o tome da li će sesti na stolicu "Farme" ili "Velikog Brata" znati tek sledeće nedelje, kada oba rijalitija počinju. Tada će biti poznato da li će Vuksanović za Natom žaliti u prirodi Košutnjaka ili na livadama Lisovića.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>