Region

Svet

Saška Karan ulazi na Farmu

Još jedan od učesnika ovogodišnjeg rijalitija "Farma" biće nekada vrlo popularna pevačica Saška Karan koja se već dogovorila sa producentima.

Saška Karan ulazi na Farmu



Saška Karan bila je izuzetno popularna početkom devedesetih kada se proslavila pesmama "Daću, daću, nego šta ću", "Srce puno baruta" i "Odličan pet", a medijsku pažnju privukla je i 2004. godine kada se pričalo da je pred razvodom zbog suprugove preljube.

Iako se još uvek ne zna koliko će Saška koštati produkciju "Farme", ona će vrlo brzo krenuti ka imanju u Lisovićima, a njen ulazak na "Farmu" je iznenađenje sa još jedne strane. Naime, pevačica je tokom 2010. i 2011. godine govorila kako sigurno neće ući ni u jedan rijaliti, a posebno ne na "Farmu".

"Farmu gledam kada su stvarno zanimljive situacije, a inače pratim "Survivor". U "Farmi" su ljudi koje su ubacili sponzori, švaleri ili ko već, i oni kojima su karijere zapale u duboku krizu. Ne bih nikada gradila karijeru u rijalitijima. Mada, činjenica je da su tamo svi zbog para", rekla je Saška u jednom intervjuu, a od tada je očigledno promenila mišljenje.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>