Region

Svet

Lepa Lukić predstavila supruga posle 13 godina braka

Na svom koncertu u Domu Sindikata legenda narodne muzike Lepa Lukić predstavila je svog supruga Milana Milanovića pred reflektorima uz aplauz publike.

Lepa Lukić predstavila supruga posle 13 godina braka



"Pitala sam sa bine ima li neko poznat u publici, a moj Milan je digao ruku. On je izuzetno duhovit čovek i to što se javio bio je njegov geg jer je znao da mislim da kolege. Meni je u tom momentu sinula ideja da ga predstavim prisutnima i rekla sam da je Milan moj muž koga ne krijem", kaže Lepa Lukić.

Pevačica je napokon otkrila nešto o svom suprugu. Naime, rekla je da je on stekao penziju u Kanadi, baveći se privatim poslom vezanim za elektroniku, a u Srbiji vreme provodi uglavnom u Jagodini, dok je ona na nastupima u inostranstvu.

"Mi se nikada nismo krili, ali prosto nismo tipovi koji idu u kafane, ali kad ja negde pevam, nije retkost da on dođe. Putujemo zajedno i idemo gde nas niko ne zna. Nismo mi deca da cunjamo i slikamo se zajedno", kaže Lepa i dodaje kako su joj ranije mediji rasturali sve veze, pa je odlučila da promeni taktiku.

Pevačica je otkrila i da je njen muž izuzetno romantičan, da joj ne manjka njegove pažnje, a na koncertu je to i dokazao iznenadivši je buketom cveća.

"Naša ljubav je lepa, a moj srećko je jedinstvena osoba. Mnogo se volimo, ali ja nisam javna ličnost da o tome govorim javno. Nikako ne volim publicitet, ali daleko od toga da se krijemo. Svi prijatelji znaju za nas, ali ne želim da se slikam za novine i da pričam na razne teme. Ženi sam dozvolio da se bavi svojim poslom koji je radila i pre braka", rekao je Milan Milanović.

Kada se koncert u Domu Sindikata završio, a Lepin suprug otišao sa svojim društvom iz Jagodine, pevačica je osetila malaksalost, nakon čega su je prevezli u urgentni centar i dali joj infuziju. Srećom sve se završilo u najboljem redu.

Autor: M.P.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>