Region

Svet

Pred ulazak u Farmu: Novi singl Filipa Mitrovića! (Foto)

Pred ulazak u rijaliti šou "Farma", Filip Mitrović je odlučio da izda još jedan singl "Ljubavni parazit", ali ovaj put pesma neće biti duetska.

Pred ulazak u Farmu: Novi singl Filipa Mitrovića! (Foto)



Filip je ekskluzivno otkrio pojedine detalje: ""Ljubavnog parazita" radila je ekipa sa kojom sam već sarađivao, tako da smo uigran tim. Pesma mi se dopala na prvo slušanje i verujem da će se dopasti i publici".

Siguran u sebe, ali i u kvalitet pesme, Filip je rekao: "Pošto je pesma u elektro fazonu, siguran sam da će ovog leta biti jedan od hitova koji će se puštati u diskotekama", a bio je ljubazan i da nam otkrije refren budućeg hita.

Ljubavni parazit ne voli te znaj,
reci mi šta čekaš
nogu sad mu daj,
hajde samo priđi,
sedi kraj mene,
daj otrezni se,
sa mnom teši se…


Muziku za pesmu radio je Bojan Vasić, koji je sarađivao sa velikim estradnim imenima poput Ace Lukasa, Dejana Matića, Hari Mata Harija, Dare Bubamare, Nataše Bekvalac, Dženanana Lončarevića, Cece, Mie Borisavljević. Tekst je napisala Divna Vasić, a aranžman Marko Cvetković. Pesma bi trebalo da se pojavi za dve nedelje, kada će premijerno biti pušten i spot koji će biti sniman u Vrnjačkoj Banji.

U spotu bi trebalo da glumi Filipova koleginica iz benda, odnosno njegova devojka. Filip je po tom pitanju ipak bio tajnovit: "Neka to bude malo iznenađenje, ne mogu baš sve da vam otkrijem".



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>