Region

Svet

Nataša i Vlada: Rastanak u spotu, rastanak i u životu (Video)

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović okončali su svoju vezu u tajnosti, ali neke stvari su ipak ukazivale na kraj velike ljubavi.

Nataša i Vlada: Rastanak u spotu, rastanak i u životu (Video)



Naime, Vlada se pojavljuje u prvim kadrovima Natašinog novog spota za pesmu "Sluškinja", kada ga ona ostavlja i odlazi sama u Pariz. Iako prvobitno nije ni bilo planirano da maneken učestvuje u spotu, kadrovi su naknadno ubačeni. Izvor blizak Nataši otkrio je da je Vladino pojavljivanje čista simbolika, te da su korišćeni kadrovi iz Budve snimani za potrebe spota "Pozitivna".

"Spot je čista simbolika; rastanak u spotu, rastanak i u životu. Nataša ostavlja Vladu i sama odlazi u grad ljubavi, baš kao i u realnosti. Spot su joj posvetili sestra Kristina i bivši zet Ivo Martinović, a od Vlade nema ni pomena", naveo je izvor.

Osim što je njihovoj ljubavi došao kraj, Nataša i Vlada, prema tvrdnjama izvora, već neko vreme i ne komuniciraju. "Nataša nema vremena ni za šta osim za dete i album koji završava. Posvećena je i pomirenju njene sestre i bivšeg zeta, redovno ide u teretanu i želi da svoje telo dovede do savršenstva. Da je među Natašom i Vladom sve bilo ok, išao bi s njom u Pariz".

Kako saznajemo, Vladi Vuksanoviću je kraj veze teško pao. Iako je za Dan zaljubljenih sve delovalo savršeno i premda je imao u planu da za 8. Mart doputuje u Beograd i Nataši priredi iznenađenje, ipak se nije pojavio. Iz kog razloga, nije nam poznato.

Novosadska Barbika ovih je dana u potrazi za novim stanom u Beogradu u kojem će živeti sa ćerkom Hanom, dok će Kristina svoj krov deliti sa bivšim supružnikom Ivom i ćerkom Petrom.



Autor: B.B.
Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>