Region

Svet

Marina Perazić dužna stanodavcu 3.500 evra!?

Marina Perazić je, prema tvrdnjama svog stanodavca, dužna čak 3.500 evra za kiriju koju nije plaćala više od godinu dana.

Marina Perazić dužna stanodavcu 3.500 evra!?



Vlasnik stana Stevan Mrđan pojavio se juče na vratima stana u Novom Sadu koji je iznajmio hrvatskoj pevačici, kako bi je podsetio da mu nije dala ni centa punih 14 meseci. Pokucao je na vrata, ali niko nije otvarao. Ponovo je pokucao… Ništa. A onda je čuo Marinin glas iz stana, izgubio strpljenje i počeo da viče

"Otvori, znam da si tu! Kako te nije sramota da me zavlačiš za pare!", vikao je Stevan u hodniku zgrade, dok su začuđene komšije virile iz svojih stanova. Perazićeva je tad uzviknula da će zvati policiju. Mrđan je otišao, a novinarskoj ekipi vrata je otvorila Marinina ćerka Luna.

"Ne želim da dajem nikakve izjave. On je manijak koji nas konstantno maltretira i preti nam. Ne dugujem mu ništa jer on i nije vlasnik stana. Neka nas više ostavi na miru!", dovikivala je Marina iz sobe ne pojavljujući se na vratima.

Podsetimo, juče je objavljen tekst u kojem Stevan kaže da je Perazićevoj pre dve godine iznajmio stan za 250 evra mesečno, a pre mesec dana protiv nje je podneo i krivičnu prijavu. Sve to je potkrepio i dokumentima.

"Proklet bio dan kad sam je pustio u stan! Ne mogu da verujem da policija ništa ne čini po ovom pitanju, iako sam im se više puta obraćao", očajan je Stevan.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>