Region

Svet

Vaya Con Dios 12. oktobra u Kombank areni (Video)

Belgijski sastav "Vaya Con Dios", predvođen pevačicom Dani Klajn, nastupiće 12. oktobra u Kombank areni, u okviru svoje oproštajne turneje.

Vaya Con Dios 12. oktobra u Kombank areni (Video)



Prema najavama organizatora, produkcije "Playlive" , na koncertu u Beogradu bend će svoje obožavaoce podsetiti na najveće hitove: "Nah neh nah", "Johnny", "Just A Friend Of Mine", "Don't Cry For Louie", "Puerto Rico" u originalnom aranžmanu iz devedesetih godina, kada je ovaj bend i doživeo svetsku popularnost.

Ulaznice su u prodaji po cenama od 3.800 i 3.300 dinara za parter (sedenje), 2.400 i 2.600 dinara za tribine i 1.700 dinara (stajanje), a organizatori podsećaju da su prethodni koncerti grupe "Vaya Con Dios" u Srbiji bili rasprodati.

Bend su 1986. godine osnovali Dani Klajn, Dirk Sufs i Vili Lambregt, a svetsku slavu su stekli pesmama "Just A Friend Of Mine", "What's a Woman?", "Nah Neh Nah", "Don't Cry for Louie", "Puerto Rico", "Heading for a Fall", "Johnny", "Sunny Days" i "Don't Break My Heart".



U proteklih 25 godina ovaj kultni sastav objavio je šest studijskih i tri kompilacijska albuma i prodao više od 10 miliona albuma i tri miliona singlova.

Klajn je 1. januara napunila 60 godina i posle oproštajne turneje želi da se posveti mirnijem životu. Nedavno je objavila svoju autobiografiju pod nazivom "Memoirs".

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>