Komšije ljute na Šaka Polumentu: Ne plaća održavanje zgrade!

Šako Polumenta nije štedeo za kupovinu stana u centru Beograda, međutim, kada dođe vreme za plaćanje održavanja zgrade u kojoj živi, crnogorskog pevača nema nigde, zbog čega su njegove komšije veoma ljute.

Komšije ljute na Šaka Polumentu: Ne plaća održavanje zgrade!O neplaćanju održavanja zgrade prvo je posvedočila Polumentina komšinica koja je gnevna na Šaka iz više razloga, a ponajviše zbog smeća koje se često može naći ispred njegovih vrata, kao i zbog čišćenja za koje pevač odbija da izdvaja 500 dinara, koliko to košta.

"Velika većina stanara u zgradi izmiruje svoje obaveze prema firmi koja se bavi održavanjem, ali ne i Šako Polumenta. Ja ne znam da li on živi tu, ali viđamo ga često i bez obzira na to da li je stalno u tom stanu ili ne, dužan je da kao i svi mi plati održavanje zgrade, a cena po stanu na mesečnom nivou je od 500 do 600 dinara. Međutim, on ne samo da ne plaća, već redovno možete videti đubre ispred njegovog stana koje moramo da preskačemo, a on ni dinar ne daje za održavanje", rekla je komšinica iz zgrade koja je insistirala na anonimnosti, dok je druga pokazala spisak neplatiša na kome se nalazi i ime pevača.

"Ne plaća ni za održavanje lifta, dok ja koja živim u prizemlju plaćam iako mi ne treba. Evo, imate ovde spisak stanara, pa se možete uveriti ko plaća, a ko ne", rekla nam je Šakova komšinica.

U toku jučerašnjeg dana pokucali smo na vrata poznatog crnogorskog pevača, ali nismo ga zatekli, te smo pokušali da ga kontaktiramo telefonom, ali nismo uspeli dobiti odgovor.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

PREMIJERA: Seka Aleksić - Crveni ruž! Novi hit je konačno tu! VIDEO

PREMIJERA: Seka Aleksić - Crveni ruž! Novi hit je konačno tu! VIDEO

Studio AMI-G šou je veoma izmenjen i potpuno zaslužno u duhu Sekinog novog albuma. Kraljica estrade je večeras premijerno predstavila pesmu - Crveni ruz, koja već prema prvim reakcijama publike, pretenduje da postane jedan od mnogobrojnih hitova koji ce se naći na njenom albumu - Lek za spavanje!

Vest sa videom14. april 2015

Otkriven spisak 25 učesnika Pink Music Festivala!

Otkriven spisak 25 učesnika Pink Music Festivala!

Drugi po redu "Pink Music Festival" prema danas objavljenom spisku izvođača, obećava više nego zanimljivu reviju novih pesama različitih muzičkih pravaca. Na konferenciji održanoj u zgradi TV Pink predočeno je ko su 25 učesnika, kao i ko će ove godine biti voditeljski par.

Vest sa videom14. april 2015

Region

Svet