Region

Svet

Stanija u ulozi Kleopatre (Foto)

Potencijalna učesnica rijalitija "Farma“ starleta Stanija Dobrojević promovisala je Egipat na sajmovima turizma u Beogradu i Berlinu. Stanija je vikend provela u Nemačkoj, na Sajmu turizma gde je bila promoter ETA-e, turističkih vlasti Egipta.

Stanija u ulozi Kleopatre (Foto)



Na štandu jedne od najpopularnijih svetskih turističkih organizacija, starleta je ljubazno odgovarala na pitanja o Egiptu, i aktuelnoj situaciji u ovoj afričkoj zemlji. Nije poznato koliku novčanu sumu je Dobrojevićeva dobila za ovaj angažman, ali ako je suditi po njenim izrazima zadovoljstva, Egipćani su joj poprilično popunili budžet.



"Već izvesno vreme sarađujem sa Evropskim konzulatom za turizam u vladi Egipta, maksimalno sam upućena u celu situaciju i sa zadovoljstvom promovišem Egipat", kaže Stanija, koja je iz Berlina produžila ka Sjedinjenim državama.



Starleta će, sasvim je izvesno, početkom sezone povesti i prvu turu putnika iz Srbije, koji će direktno, avionima "Turkiš erlajnsa" odleteti put Egipta, tačnije Hurgade i Šarm el šeika, inače omiljenih srpskih destinacija.
 
"Oduševljeni smo Stanijom!", rekao je Konzul.

Visoki konzul za turizam u vladi Egipta Ahmed Ismail kaže da Stanija na najbolji mogući način obavlja sva svoja zaduženja:



"Bolje promoviše Egipat od bilo koje Egipćanke. Savladala je materiju i kada je čovek sluša, ni po čemu ne bi mogao steći utisak da dolaz iz Srbije, a ne iz naše zemlje. Srbi su naša braća i očekujemo ih u Egiptu", kaže Ismail.

Autor: M.P.
Foto: SvetPlus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>