Region

Svet

Kraj velike ljubavi: Nataša Bekvalac ostavila Vladu!

Jedan od najlepših parova na javnoj sceni razišao se zbog različitog viđenja budućnosti, a inicijativa je potekla od Bekvalčeve.

Kraj velike ljubavi: Nataša Bekvalac ostavila Vladu!



I pored toga što im je velika zaljubljenost na početku veze govorila da godine nisu bitne, izgleda da je Nataša Bekvalac (32) zaključila da mladi maneken Vladimir Vuksanović (25) ipak nije za nju.

Naime, kako "Alo" saznaje iz izvora bliskog pop pevačici, donedavno jedan od najlepših parova na javnoj sceni razišao se zbog različitog viđenja budućnosti, što je inicirala Nataša.

Iako su se lepo slagali, kriza je nastupila kada je pobednik "Survajvera" zbog posla otputovao na drugi kontinent, što je za Natašu bio signal da porazmisli o perspektivi romanse sa skoro osam godina mlađim dečkom.

"Videla je Nataša još pre dva meseca, kada je on otišao u Australiju da radi, da će se to raspasti, ali je ipak bila sigurna u to da će doneti pravu odluku. Njima je stvarno bilo lepo u vezi, ali očigledno je to bilo prolazno, jer ona pored njega nema perspektivu. Mlad je on momak, a ona ostvarena žena sa detetom, a udaljenost je samo produbila razlike koje postoje među njima", kaže izvor blizak pevačici.

Izvor je rekao i da Nataša ne želi da staje na put Vladinoj karijeri, a smatra da je veza na daljinu previše komplikovana da bi se u to upuštala.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>