Svet

Region

Tejlor Svift zaradila 57 miliona dolara (Foto)

Kantri pevačica Tejlor Svift (23) zaradila je prošle godine 57 miliona dolara, što je više nego što su zajedno zaradili glumci Bred Pit i En Hatavej, prenosi magazin "Parade".

Tejlor Svift zaradila 57 miliona dolara (Foto)Sviftova, čije numere obično govore o raskidima i njenim bivšim romansama, postala je treća najplaćenija žena u svetu šou biznisa, iza Opre Vinfri i Britni Spirs.

Glumica filmova "Jadnici" i "Uspon mračnog viteza" zaradila je "skromnih" 10 miliona dolara, uprkos činjenici da je igrala u dva velika bioskopska hita.Pit je zaradio impresivnih 35,5 miliona dolara nakon pojavljivanja u filmu "Ubij ih nežno", a za pojavljivanje u reklami za pafem "Chanel 5" zaradio je 7 miliona dolara.

Vlasnik hita "Baby", Džastin Biber prošle godine zaradio je 55 miliona dolara zahvaljujući svojim turnejiama, investicijama kompanija za nove tehnologije i svojoj liniji ženskih parfema, koje se veoma dobro prodaju.

Prema pisanju magazina, na listi se nalazi i pevačica Adel koja je prošle godine zaradila 32 miliona dolara, a tu je i glumac filma "Magični Majk" Čening Tejtum sa zaradom od 15 miliona dolara.Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>