Region

Svet

Aca Lukas otvara fondaciju za lečenje zavisnosti

Poznati pevač planira koncert na "Marakani", koji je zakazan za 8. jun, a deo novca koji će zaraditi ovom prilikom, uložiće u fondaciju za lečenje bolesti zavisnosti.

Aca Lukas otvara fondaciju za lečenje zavisnosti



"Sigurno će se naći neki ljudi koji će ovo pogrešno shvatiti i reći: "Šta se ovaj Lukas petlja u to, pa on je oličenje toga protiv čega se sada bori!" Upravo zbog toga što sam i sam imao problem sa drogom veoma sam kompetentan da govorim o tome i da na pravi način pomognem ljudima koji danas muče muku koju sam ja rešio. Ovo je prva stvar u životu koju radim, a da ja lično nemam nikakvu korist od toga", ističe Aca Lukas i objašnjava da će zadovoljstvo i satisfakciju za uloženi trud imati čim vidi da se zahvaljujući njemu “bar jedno dete ili mlado biće oslobodilo tog poroka”.

"Odmah da se razumemo, ovo ne radim da bih oprao sebe, već zato što znam kakav je droga pakao i koliko se ljudi, pre svega mladih, bori sa tim i u kakvom užasu žive i oni i njihove porodice",  kaže Aca Lukas, koji planira da do kraja godine osnuje fondaciju za lečenje od narkomanije, a potom i kliniku.

Lukas takođe kaže da nismo ni svesni koliko je narkomanija uzela maha i smatra da statistički podaci nisu tačni, već da u Srbiji ima mnogo više zavisnika, ali uz to dodaje da iako je teško,  moguće je izlečiti se.

Lukas je već počeo pregovore sa nadležnim institucijama kako bi država pomogla ovu njegovu ideju i kako bi se otvorila klinika i angažovali dobri lekari.

Autor: M.P.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

aca lukas

Povezane vesti:


>