Region

Svet

Katarina Kovačević već potrošila nagradu

Katarina Kovačević, pobednica četvrte sezone takmičenja "Ja imam talenat" juče je zvanično primila nagradu od 100.000 eura.

Katarina Kovačević već potrošila nagradu



Vlasnica nagrade već je rasporedila na šta će otići osvojena suma. Sada planira snimanje pesama koje će joj osigurati muzički uspeh, a nedavno je snimila pesmu za fondaciju "Đurđevi stupovi" zajedno sa Sergejom Ćetkovićem, Borom Čorbom i drugim poznatim pevačima.

"Odlučila sam da kupim stan, održala sam obećanje i Domu za nezbrinutu decu u Negotinu dala deo sredstava, a sa ostatkom novca ću snimiti pesme koje upravo biram. Krpice i slične stvari me ne zanimaju", kaže Katarina.

Trenutno je u pregovorima oko snimanja svojih prvih autorskih pesama, a Katarina je rekla i sa kime bi volela da snimi duet.

"Prvo bih volela da snimim duet sa našim pevačima jer najviše poštujem ono što dolazi iz naše zemlje i volela bih da pevam na srpskom. Ako nekada u budućnosti ostvarim san i snimim neku stranu pesmu, volela bih da to bude Adel, Bijonse, Selin Dion, Andrea Bočeli, a o duetu s Marajom Keri ne smem ni da maštam", rekla je pobednica "Talenta".

Ova mlada studentkinja farmacije kaže i da joj se život posle pobede u takmičenju "Ja imam talenat" nije mnogo promenio, ali da tek treba da se menja.

"Shvatila sam da je pobeda u “Talentu” zapravo bila najlakša stvar, jer ovako stečena slava kratko traje i tek sada ću morati da se potrudim i da puno radim ako želim da se bavim muzikom", objasnila je Katarina.

Autor: M.P.
Izvor: 24sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>