Region

Svet

Biljana Ristić: Ne možete sebi dozvoliti da patite zbog ljubavi

Nekadašnja Mis Jugoslavije i jedna od naših najuspešnijih imitatorki Biljana Ristić kaže da je, kad je ljubav u pitanju, uopšte nije lako pratiti.

Biljana Ristić: Ne možete sebi dozvoliti da patite zbog ljubaviDodaje i da ju je sadašnji partner Marko osvojio duhom, pameću, čestitošću i dobrotom, a na pitanje može li žena u zrelijim godinama da voli istim intenzitetom kao u mladosti, Biljana kaže:

"Nekoliko puta u životu možete da budete zaljubljeni. To može da vam se desi i u poznim godinama i to mnogo jačim žarom nego u mladosti. Svog supruga Dušana sam volela najviše na svetu. Proveli smo zajedno 24 godine. Bio je vanserijski čovek, takvog ne mogu da nađem, niti sam pokušavala. Ponovo bih vratila vreme provedeno s njim, i sa njim bih opet prošla i sve one manje lepe stvari koje su nam se dešavale. Drugačije gledate na stvari kada ste zreli, i ne možete sebi da dozvolite da patite zbog ljubavi. Imala sam privilegiju da volim i da budem voljena. Ne mislim da sam bila fatalna žena, ali sam se dopadala muškarcima".

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>