Region

Svet

Maja Marijana postaje voditeljka

Ovih dana Maja sate provodi u informisanju o kolegama čitajući novine i pretraživajući internet.

Maja Marijana postaje voditeljka



Kao voditeljku ju je zaposlila prijateljica, Dragana Mirković, a Marijana će voditi emisiju "Utorkom u 8" na DM SAT-u gde će intervjuisati svoje kolege. Uz vrlo kratku početnu tremu Maja misli da će se odlično snaći u ovom poslu.

"Dragana me je jednog dana pozvala i ponudila mi da radim emisiju, nisam imala vremena ni da razmislim. Samo je kazala:"Ma znaš ti to!" i bacila me u vatru. Posle razgovora sa njom, uhvatila me je frka, ali brzo sam prevazišla strah i tremu. Na estradi sam 20 godina, odlično znam šta bih volela da me neko pita pred kamerama, kao što znam šta ne bih volela da me pitaju.Tako se odnosim prema kolegama", rekla je Maja.

Ova promena ne znači da je Maja prestala da se bavi pevanjem, ali priznaje da joj je to postalo monotono.

"Nisam ostala bez pevačkog posla, ali moram da priznam da sam malo upala u monotoniju. Jurcanje po tezgama nije toliko zabavno koliko se misli."

Maja Marijana kaže kako joj se dešava da u emisiji zaćuti čekajući da je neko nešto pita, pošto zaboravlja da je ona ta koja postavlja pitanja. Dodaje da nema nameru da svojim gostima, a i kolegama sipa so na ranu, i da neće da izvlači tuđi prljav veš.

"U današnje vreme kada se pljuje i omalovažava sve, hoću da budem drugačija. Neću nikome da čačkam rane, niti da mu stajem na muku. Neću nikog da maltretiram, jer ne dam nikome ni mene da maltretira. Nisam ja tabloidni novinar, pa da na površinu izvlačim tuđ prljav veš! Verujem da se vlasnica televizije Dragana Mirković, slaže sa tim. Nas dve smo toliko dobre da mi je sa punim poverenjem dala emisiju i neću da je izneverim. Mnogi voditelji su mi čestitali posle emisije", kaže Marijana.

Autor: M.P.
Izvor: VestiOnline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>