Region

Svet

Zvezde Granda: Ispali Aleksandra Prijović i Denis Ibrahimović (Video)

Za titulu "Zvezde Granda" se više neće boriti Aleksandra Prijović i Denis Ibrahimović, koji su odlukom glasova publike napustili takmičenje.

Zvezde Granda: Ispali Aleksandra Prijović i Denis Ibrahimović (Video)



I večeras je ispao jedan kandidat iz muške grupe, kao i jedna kandidatkinja iz ženske.

Aleksandra Prijović nastupila je prva i otvorila novo izdanje takmičenja, a izabrala je pesmu Aleksandre Radović "Čuvam te". Žiri nije bio zadovoljan njenim nastupom uz komentar da nije dala sve od sebe.



Usledio je takmičar Nemanja Anđelović koji se predstavio baladom Zdravka Čolića "Kao moja mati", a svojom interpretacijom iznenadio je publiku i žiri.

Aleksandra Stojković izvela je Rijaninu numeru "Where have you been", dok je takmičar koji je ispao, Denis Ibrahimović, interpretirao Adilovu pesmu "Ljubi me po sećanju".



Milena Novaković pevala je večni hit Whitney Houston "I will always love you", a u trenutku izvođenja je čak i zaplakala. Nakon nje usledio je takmičar Amar Jašarspahić sa pesmom Peđe Medenice "Imam ljubav", dok je Katarina Grujić odabrala provereni hit Cece Ražnatović, pesmu "Nagovori". Usledio je i poslednji nastup uz pesmu Saše Matića "Sad je kasno", kojom se predstavio Marko Stolić.

Žiri je odlučio da duplirani glasovi idu Aleksandri Stojković i Amaru Jašarspahiću.

Najmanje glasova publike osvojili su Aleksandra Prijović iz ženske ekipe i Denis Ibrahimović iz muške. Takmičenje je za njih završeno, a ostali kandidati će se već naredne subote boriti za ostanak u "Zvezdama Granda".

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>