Region

Svet

Region

Mima Karadžić: Savo Bačić se razvodi, Bojana trudna s Lukom

Danas je počelo snimanje novih 40 epizoda trećeg ciklusa serije "Budve na pjenu od mora". Nove epizode biće uzbudljivije od prethodnih, s puno trilerskih zapeta, a Savo Bačić se i razvodi.

Mima Karadžić: Savo Bačić se razvodi, Bojana trudna s Lukom



"Savo Bačić se razvodi, a njegova bivša žena Nađa Bačić odlazi u Dubai, gde doživljava preporod. On ostaje sam i utučen, ali događa mu se lepa stvar u životu: njegova kćerka Bojana saznaje da je trudna s Lukom, tako da se dve porodice, na početku zaraćene, približavaju i spajaju. Mila Kovač je jedna tajanstvena i misteriozna žena s nepoznatom biografijom, a u Savin život ulazi preko posla", otkriva nam neke detalje iz novih epizoda glavni protagonista Milutin - Mima Karadžić.

Poznati glumac kaže i da ga lik Sava Bačića prati kud god da krene.

"Pre par meseci smo Milan Karadžić i ja bili u Splitu. Tada nam se desilo da su nam ljudi pokazali ogromnu zgradu i prokomentarisali: "E , ovo je naš Savo Bačić". Ovo govori koliko je serija "Budva na pjenu od mora" gledana i koliko je Savo Bačić prepoznatljiv lik u čitavom regionu, ali i šire", ističe Karadžić.

Zanimljivo je da će se u novom ciklusu pojaviti i novi likovi, ali će i neki stari izostati. U novim epizodama će, između ostalih, igrati Dejan Lutkić, Viktor Savić, Katarina Marković, Nela Mihailović, dok od ove sezone u seriji nećemo gledati Bojanu Maljević, Daninu Jeftić, Mariju Karan…

"U ovom serijalu su svi likovi koji su imali svoj udeo u seriji i dalje otvoreni i ne bismo rekli da neće više nikada zaigrati. Kod velikih serija, neki se likovi završe, neki izgube, neki novi se pojave. Mi snimamo novih 40 epizoda, a plan je da snimimo još 40 epizoda, tako da su sve mogućnosti otvorene", ističe glumac.

Scenario za "Budvu na pjenu od mora" ovog puta potpisuju Stevan Koprivica za prvih šest epizoda i Đorđe Milosavljević, koji će pisati priču za ostatak serije.

Autor: B.B.
Izvor: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>