Region

Svet

Učesnici Beosonga umorni i prehlađeni

Večeras i sutra biramo našeg predstavnika za "Eurosong", međutim većina učesnika "Beosonga" je prehlađena ili premorena.

Učesnici Beosonga umorni i prehlađeni



Pred večerašnje polufinale Maja Odžaklijevska mora da uzima duple doze antibiotika.
"Do pre nekoliko dana nisam mogla da otvorim usta. Morala sam da uzimam duple doze antibiotika kako bih se oporavila i spremila za večeras." kaže Maja Odžaklijevska.

Dušan Svilar prehladio se uoči nastupa, kaže da uzima sve i svašta kako bi se oporavio i za tri minuta na sceni predstavio ono na čemu je radio dva meseca.

Trio Ksenija Knežević, Anđela Vujović i Dana Gašić poslednjih nedelju dana ne uspevaju da se odmore. Devojčice su zbog čestih proba promukle i napete.

"Nakon proba obavezno uključe MTV kanal i uz picu uživaju u muzici uz koju jedino mogu da se opuste, to im je neka vrsta ventila", kaže Nina Knežević, Ksenijina majka.

Probe ništa manje nisu uticale ni na Igora Terziju. "Mnogo sam umoran jer malo spavam. Ustajem oko sedam ujutru, tada počinju pripreme kostima, slede vežbe pevanja i koreografije, sve to traje do ponoći. Prisutan je i stres, jer ne možete da znate da li će doći do nekih propusta", rekao je Terzija.

Direktan TV prenos polufinala možete pratiti od 21 s�t n� RTS 1.

Autor: S.P.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>