x
Region
Novi album Ace Pejovića: Sve ti dugujem (Video)
2. mart 2013. 14:43
Popularni pevač danas je objavio svoj novi album pod nazivom "Sve ti dugujem".


"Mislim da je ovo moj najbolji album u karijeri, najzreliji i muzički i aranžmanski. Sve je drugačije urađeno, tako do sada nisam radio", kaže Aco Pejović.

Na albumu se nalazi 13 pesama, od toga 10 novih i tri koje su već letos izašle kao singlovi. Aco takođe dodaje da mu je omiljena pesma na albumu "Sve ti dugujem", što je bliže objasnio komentarom: "Tu pesmu sam posvetio mojoj najvećoj ljubavi, poslušajte pesmu pa ćete shvatiti."

Poslušajte kako zvuči nova pesma Ace Pejovića "Sve ti dugujem".Autor: S.P.
Izvor: Svet

   
| More    
Aco Pejović nastupio je sinoć u prepunom popularnom švajcarskom klubu Elite koji je bio premali da primi sve one koji su želeli da uživaju u pesmama svog omiljenog pevača.
7. septembar 2014. 22:05
Aco Pejović zajedno sa svojim muzičarima pre nekoliko dana opljačkan je u centru Sarajeva dok je jeo ćevape. Naime, nekoliko mladića opljačkala je njihov kombi, a šteta se procenjuje na 5.000 evra.
29. avgust 2014. 10:09
Posle prepune beogradske Arene, Aco Pejović održaće 18. oktobra dugoočekivani koncert i pred novosadskom publikom u Spensu, koja će imati prilike da uživa u najvećim hitovima popularnog pevača.
28. avgust 2014. 16:44
Aco Pejović jedan je od retkih pevača, koji svoju karijeru ne gradi na skandalima. Muzičar kaže, da kako godine prolaze, sve više shvata da na nebitne ljude, a u tu kategoriju ubraja sve one koji o njemu plasiraju lažne priče ne treba trošiti vreme.
20. jul 2014. 21:05
Novi hit Ace Pejovića i Tropico benda "Neko treći" premijerno je predstavljen zajedno sa spotom, i sudeći po kementarima, biće ovo jedan od najvećih hitova ovoga leta!
18. jun 2014. 11:08
Brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, glume i sporta, među kojima i Željko Vasić, Aco Pejović i Andrija Milošević, podržale su juče humanitarnu akciju na Novom Beogradu u sklopu otvaranja novog slot kluba "Admiral".
16. jun 2014. 16:21
Aco Pejović i momci iz Tropico benda pre više od mesec dana snimili su duetsku pesmu pod nazivom  "Neko treći", a juče su i snimili spot, koji je bio odložen zbog katastrofalnih poplava koje su zadesile našu zemlju i region.
4. jun 2014. 00:41
Aco Pejović je još jedna od naših javnih ličnosti koji se pridružio humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za pomoć ugroženima, pa je donirao čak milion dinara koje će se iskoristiti za žrtve poplave.
22. maj 2014. 22:01
Aco Pejović preživeo je pravu dramu kada je u noći između srede i četvrtka automobilom, kojim je upravljao njegov prijatelj, uleteo u vodu kod potopljenog podvožnjaka u Košutnjaku, gde su ostali zaglavljeni do jutra.
16. maj 2014. 22:16
Aco Pejović nedavno je dobio alergiju od preparata za ulepšavanje koje su mu nanosili na snimanju mnogobrojnih emisija. Razni puderi nisu odgovarali pevačevoj koži, zbog čega je zaradio crvenilo na licu, a na snimanju emisije Grand šou pevač je upravo zbog toga urlao na šminkerke i odbio da mu nanesu šminku.
14. april 2014. 12:55

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus