Region

Svet

Lepa Lukić vam garantuje ljubav na koncertu 8. marta

Legenda narodne muzike Lepa Lukić održaće koncert 8. marta u 20 časova u Domu sindikata, a kako je rekla na konferenciji za medije, sve je već spremno za divno veče.

Lepa Lukić vam garantuje ljubav na koncertu 8. marta



"Pozivam sve kavaljere da povedu svoje dame i, naravno, dame da povedu kavaljere, ali možete na moj koncert da dođete i sami. Uživaćete svakako", pozvala je Lepa publiku na koncert, za koji je ostalo još malo karata po cenama od 1.000 i 1.200 dinara. "Neće se pokajati ko god to veče bude bio u Domu sindikata, jer ću dati sve od sebe."

Kraljica pesme je kazala da nije još vežbala sa orkestrom Bobana Kopunovića, ali i da "nije stala mesec dana".

"Sa orkestrom nemam šta da vežbam. Samo ćemo jedan dan pred koncert da se nađemo zbog tempa i brzine pesama. A, i da se ne pojavim znam da će sve biti kako treba. Obećavam druženje najbolje do sada", rekla je Lepa Lukić i otkrila da će koncert otvoriti pesmom "Od izvora dva putića":

"To je moja lična karta! Biće i lepih, izvornih numera, ali i mojih hitova koji ne mogu ni da stanu u dva sata koliko će koncert trajati. Veče ću zatvoriti baladom "Pesma majci". Ali, nemoj neko da je pustio suzu kada to budem pevala, jer ja onda neću moći da stanem od plača", zapretila je Lepa.

Na naše pitanje zašto će koncert održati baš u Domu sindikata, Lepa je odgovorila:

"Zato što je to hram dobre muzike! Tu su bili moji prvi koraci, tu sam započela karijeru i tu sam se vinula nebu pod oblake. Tu sam osvojila najslađe nagrade, a i prvi me je pozvao direktor Doma sindikata".

"Koncert smo nazvali "Druženje s kraljicom", jer će to i biti dvočasovno druženje sa kraljicom naše narodne pesme. Pozivam sve one koji vole, nije bitno koga, kako i koliko. Važno je samo da se volimo. A ljubav vam garantujemo 8. marta na koncertu Lepe Lukić", rekao je direktor Doma sindikata Dragoslav Agatonović.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>