Region

Svet

Gorica i Dragan domaćini Beosonga

Poznati voditeljski duo Gorica Nešović i Dragan Ilić biće jedni od domaćina festivala "Beosong", koji će biti održan ovog vikenda u studiju RTS-a.

Gorica i Dragan domaćini Beosonga



Maja Nikolić će voditi Beosong?
Ovaj radijski tandem zabavljaće gledaoce iz bekstejdža, dok će za zvanični program biti zadužena voditeljka Jutarnjeg programa Maja Nikolić.

"Pošto i Dragan i ja imamo "oči i na potiljku" a i sve nas zanima, trudićemo se da gledaocima prenesemo i atmosferu - šta se priča, kao i da otkrijemo neke male tajne izvođača. Pre svega, svi treba dobro da se zabavimo i da tremu pretvorimo u uzbuđenje", rekla je  Gorica, dok je Dragan dodao da izbor za pesmu Evrovizije vidi kao veliko svetsko zezanje.

"To je parada kiča, mada se povremeno pojave pesme koje ostanu zapamćene. Među pobednicima su bili i finski metalci, izraelski transvestit, kao i mnogi drugi neobični izvođači. Na prostoru Balkana, ovo se prati smrtno ozbiljno, kao nekakva kompenzacija za čekanje na prijem u EU. Potrudićemo se da "Beosong" bude zabavan, da pomognemo takmičarima u borbi protiv treme i pritiska, a da gledaoci na kraju izaberu pesmu koju žele", rekao je Ilić.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>