Region

Svet

Sahranjena Katarina Jovanić (Foto)

Poznati tekstopisac Katarina Jovanić juče je sahranjena na Centralnom groblju u Beogradu. Saradnici su je ispratili u suzama.

Sahranjena Katarina Jovanić (Foto)Od Katarine Jovanić, koja je u ponedeljak preminula od posledica moždanog udara u 35. godini, oprostili su se njen verenik, bivši suprug sa decom, prijatelji i brojni saradnici.

Preminula tekstopisac Katarina Jovanić
Prva je na sahranu stigla Jana Todorović, koja je sve vreme plakala za prijateljicom, zatim Saša Dragić, Željko Samardžić, Džej Ramadanovski sa zetom Adilom Maksutovićem, Mina Kostić, Stevan Anđelković, Blek pantersi i mnogi drugi."Ode naša Katarina! Ostaće nam zauvek u sećanju", plačući je rekao njen brat.

Katarina je sarađivala s mnogim pevačima. Otkrio ju je Džej, a napisala je njegove velike hitove poput "Iznajmiću sobu s pogledom na te", "Sunce ljubavi", "I Dunav laže", kao i Adilovu pesmu "Laku noć", pobedničku numeru s prošlogodišnjeg Grandovog festivala.Osim navedenih, Katarina je sarađivala sa mnogim velikim imenima naše estrade, a pesmu koju je među poslednjima napisala želela je da otpeva legendarni Zdravko Čolić.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>