Region

Svet

Indi i Bojan Bjelić okončali vezu?!

Iako je izgledalo da ljubav između Bojana Bjelića i Indire Aradinović cveta i da su zaljubljeniji nego ikada, prve nevolje u raju izgleda da su već počele.

Indi i Bojan Bjelić okončali vezu?!



Kraj ljubavi među ovo dvoje pevača dao se naslutiti po statusu koji je Indi juče postavila na svoj Fejsbuk profil.

"Sve ovo uskoro će biti iza mene, moja noćna mora neće zauvek trajati! Povremeni bljeskovi u njenim očima bili su blagi nagoveštaj psihičkog oporavka. Iskušena na takvu vrstu emotivnog bola, stekla je otpornost na udarce… Nakon što bi on odlazio od nje i ona ostajala sama, dugo bi razmišljala o onome što bi joj on govorio. Njegove reči su bile snažne, motivišuće. Kao što je njeno telo lečio hraneći je iz njegove ruke, tako je rečima hranio njenu izranjavanu dusu. Trebalo je tačno dvadest i kusur dana da ona shvati da je prebolela njegovu odluku – izdaju. Znala je da neće umreti zbog nesrećne ljubavi, kao junakinja iz njenog detinjstva Ana Karenjina. Ona nije neuka, slabašna ženica koja će samo tako dopustiti da je slomi muškarac, koji nije dostojan da se zbog njega prolije i jedna jedina suza, jer muškarac za kojim je ona plakala ne zaslužuje ni mrvu njene ljubavi", napisala je Indi.

Ako je suditi prema ovim rečima, Indi je povređena i kako je navela – izdata, pa se postavlja pitanje da njihova veza i dalje postoji, te da li u ljubavi sve funkcioniše kako treba.

Posle svega tri meseca zabavljanja, počele su očigledno prve svađe, a da li su njih dvoje još uvek zajedno ili je njihovoj ljubavi došao kraj, ili je pak ovaj status "sasvim slučajno" napisan i nema veze sa njenim stvarnim životom, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno – ovakve reči može da napiše samo osoba koja je jako zaljubljena i duboko povređena.

Autor: B.B.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>