Region

Svet

Napadnut studio Vlade Georgieva! (Foto)

Noćas oko dva sata grupa muškaraca sa kapama i kapuljačama pokušala je da upadne u studio "Barba", čiji je vlasnik Vlado Georgiev, koji je u tom trenutku bio u studiju i radio na novim pesmama.

Napadnut studio Vlade Georgieva! (Foto)



"Ljudi sa kapama i kapuljačama na vratima mog studija, kucaju, lupaju, Gospodara Vučića 18, pozovite 192, nisam u mogućnosti da zovem, hvala", napisao je Vlado na svom Tviter profilu, objasnivši da mu je "crkao" telefon, te da piše sa kompjutera i da zato nije u mogućnosti sam da pozove policiju.


Budući da na ovoj društvenoj mreži ima preko 100.000 pratilaca, oni su brzo reagovali i pozvali policiju, koja je odmah reagovala. Petnaestak minuta kasnije, Vlado je obavestio svoje pratioce: "Sve je ok u Gospodara Vučića, hvala svima, hvala", a potom dodao: "Hvala patroli MUP-a, svaka čast".

Ubrzo nakon toga, Georgiev je poslao poruku i onima koji su pokušali da upadnu u njegov studio: "Ne dolaziti sa kapuljačama u 2 AM u studio Barba, ne isplati se, dodje MUP".

Kako se ovo ne bi ponovilo, grupa Vladinih fanova rešila je da pritekne u pomoć.
"Došli drugari-fanovi iz Omoljice kod Pančeva da me brane...respect za hrabrost", napisao je Vlado, postavivši sliku sa momcima koji su ga posetili u studiju, kako bi ga odbranili u slučaju da napadači odluče da se vrate.


Iako su mnogi u prvi mah pomislili da se muzičar samo šalio, ispostavilo se da je neko zaista pokušao da upadne u studio "Barba", a da li su hteli samo da zaplaše Georgieva, ili da se i fizički obračunaju sa njim, ne znamo. Svakako, nadamo se da nećemo saznati kako bi se situacija odvijala da policija nije tako brzo reagovala.

Autor: B.B.
Izvor: Svet
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>