Region

Svet

Oliver Mandić i Željko Joksimović udružuju snage: Uskoro novi singl!

Nakon petnaest godina muzičke pauze, legendarni Oliver Mandić rešio je da snimi nove pesme, a kako zvuči kada sarađuje sa Željkom Joksimovićem, uskoro će moći da čuje publika širom Srbije.

Oliver Mandić i Željko Joksimović udružuju snage: Uskoro novi singl!



Naime, dva vrsna muzičara započela su saradnju na Mandićevom novom projektu „Ono što ti nisam rekao...mama“, koji bi svetlost dana trebao da ugleda krajem marta.

- Odlučio sam da postprodukciju svog maksi singla uradim kod Željka u studiju „Minakord“ zbog toga što ima najbolju i najsavremeniju opremu. Više nemam potrebu da putujem u inostranstvo kako bih radio, to sve imam i u Begradu. Joksimović je najozbiljniji muzičar u zemlji i ovo je za mene pravi izazov kada je upitanju muzičko stvaralaštvo. Željko mi radi ceo album na kojem će se naći petnaestak pesama, što starih, što novih. Stare pesme biće urađene u novom aranžmanu, osvežene muzički, ali i produkcijski, tako da sam siguran da će se publici dopasti. Inače, za sve moje obožavaoce spremam novi maksi singl koji bi trebalo da se pojavi u martu mesecu, a naslovna numera glasi „Ono što ti nisam rekao...mama”, kaže Oliver.


Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>