Nataša Kojić i Leonardo DiKaprio proveli dan zajedno

Nataša Kojić snima film sa Leonardom Dikapriom. Kebina ćerka je već neko vreme zaposlena u agenciji koja angažuje statiste u filmovima i serijama, pa je tako provela nekoliko sati sa jednim od najpoznatijih holivudskih glumaca.

Nataša Kojić i Leonardo DiKaprio proveli dan zajednoRoditeljima je prenela svoje oduševljenje njegovom harizmom i rekla da će dugo pamtiti jučerašnji dan sa seta Martina Skorsezea "The Wolf Of Wall Street“.

- Taša nam se pohvalila da je upoznala Leonarda. Agencija ju je poslala da snimi nekoliko kadrova, ali nije znala da će i on biti tamo. Ona je za nekoliko meseci ostvarila ono što neko u Americi ne bi mogao ni za tri godine. Oduševljena je Leonardom. Ceo dan su proveli zajedno na setu i zaista ju je prijatno iznenadio. Nadam se da će ostvariti svoje ciljeve i da će se baviti filmskom muzikom - kaže mama Olja.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

ZVEZDE GRANDA: Novi krug i nova pravila!

ZVEZDE GRANDA: Novi krug i nova pravila!

Večeras na TV Prva od 21h počinje treći krug takmičenja ZVEZDE GRANDA, a gledaoci će biti u prilici da u novim pravilima uživaju u narednoj fazi svog omiljenog šoua.

Vest sa galerijom21. mart 2015

Region

Svet