Region

Svet

Stefan Petrušić posetio Vanju Mijatović i iznenadio je (Foto)

Osmesi na njihovim licima i topli zagrljaji zamenili su hiljadu reči. Kada je Stefan ušao u bolničku sobu, Vanja nije mogla da veruje da je on. Sve vreme se osmehivala i bilo joj je izuzetno drago što je došao.

Stefan Petrušić posetio Vanju Mijatović i iznenadio je (Foto)



- Doneo mi je čokoladu „Najlepše želje“, kako bi mi se uskoro ispunila neka. A najviše bih volela što brži oporavak i da što pre počnem ponovo da pevam, jer to je moj život. To me ispunjava – izjavila je Vanja, koja nije krila svoje zadovoljstvo. Petrušić se sada ipak mnogo bolje oseća i kaže da je smireniji od kada je video Vanju.



- Dobro je da se oporavlja, to mi je u ovom trenutku najbitnije. Samo da nema nekih posledica. Odkada sam čuo da se oporavlja postao sam smireniji – kaže Stefan. Mladi pevač još jednom je ispričao šta se te noći desilo na novosadskom putu i kako je sve to izgledalo u njegovim očima.

- Sećam se svega i stalno mi se vraća film. Bio je mrkli mrak na putu te noći, tako da sam u jednom trenutku pomislio da li sam u stvari na pravom putu. Čak ni ulične svetiljke nisu gorele. Zbog toga sam usporio, jer kao da sam osetio da se nešto dešava. Sklonio sam nogu sa gasa jer nisam smeo da kočim. Udarac u bankinu me iznenadio. Sad kada razmislim, prošli smo mnogo dobro. Samo nas je bog spasio – ispričao je Petrušić.



Podsećanja radi, zvezde „Granda“ Vanja Mijatović, Stefan Petrušić i Ana Sević doživele su saobraćajnu nesreću na autoputu Novi Sad - Beograd u noći između četvrtka i petka, kada je vozilo kojim je upravljao pevač udarilo u bankinu. Tom prilikom je najviše povređena Vanja, koja je u ponedeljak prebačena sa odeljenja za intenzivnu negu na odeljenje ortopedije kraljevačke bolnice, dok se Ana Sević oporavlja kod kuće.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus


>