Region

Svet

Aca Lukas dovodi Anu Visi na Marakanu!

Aca Lukas odlučio je da mu gost na koncertu koji će održati na Marakani 8. juna bude Ana Visi.

Aca Lukas dovodi Anu Visi na Marakanu!



Pevač planira da snimi duet s jednom od najvećih grčkih zvezda, pa je rešio da proširi saradnju i dovede je u Beograd. "Poznato je da Lukas voli da isplanira svaki detalj svojih koncerata. Uvek se trudi da dovede zanimljive goste i iznenadi publiku", kaže izvor blizak folkeru.

"Ana zna koliko je Lukas popularan u Srbiji i čast joj je da peva s njim. Aca se uveliko sprema za spektakl. Posle Arene, koju je uspeo da napuni nekoliko puta zaredom, koncert na Marakani bio je logičan sled događaja."

Lukas kaže da je s grčkom zvezdom dogovorio saradnju kad je nedavno boravio u grčkoj prestonici. "Mi smo još u Atini razgovarali o tome i isplanirali nekoliko zajedničkih nastupa, ne samo Marakanu. Ana će gostovati na mojim koncertima i ja na njenim, na obostrano zadovoljstvo. Do tada će i naš duet biti snimljen, tako da ćemo i njega otpevati na koncertu", kaže pevač.

Aca Lukas je na predlog svojih fanova odlučio da mu slogan za spektakl koji planira da priredi publici na Marakani bude "Zbog kafane na Balkanu mi punimo Marakanu". Do sada je punio Arenu, a sada će zapevati pred 100.000 ljudi na mestu na kojem su od srpskih zvezda pevali samo Zdravko Čolić i Ceca.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>