Region

Svet

Džej: Čola, Lukas i ja smo najveće trošadžije

Džej Ramadanovski je odlučio da prekine osmogodišnju pauzu i napokon snimi novi album. Već u oktobru, u saradnji sa marinom i Futom, počinje da radi na novim pesmama, a posle toga sledi turneja po zemljama bivše SFRJ.

Džej: Čola, Lukas i ja smo najveće trošadžije



Džej kaže: "Ja sam prezadovoljan svojim životom. Nemam za čim da žalim. Bilo bi gre'ota posle svega što mi je Bog dao da tražim više i da sam nezahvalan. Od deteta iz kartonske kutije, pa preko uličara doživeo sam da me ljudi u ovolikoj meri vole. Pa šta više čovek da traži?!.”

“Samo se kajem što me žena ostavila. Ona je pored mene imala sve u životu: novac, komfor, imala je sve osim mene. Ja volim da ‘švrljam’, ceo život sam takav i šta mogu. Ali, sve se može promeniti, ona to zna, a znam i ja. Nismo više deca, pogotovo ovo važi za mene jer je vreme da svoj život dovedem u red i da se skrasim pored onih koji mi najviše znače, a to su moja deca i supruga. I danas smo super, ja je i dan-danas izdržavam, ne dam joj da radi. Moja žena je kraljica, najveća dama i gospođa. Zato i pokušavam da je vratim.”

Na pitanje da li troši mogo novca Džej je iskren: “Stvarno, mnogo sam love potrošio, ali neću da žalim. Jednom se živi. Znaš kako, Čola je najviše para na ulicu bacio, pa Aca Lukas i ja. Aca je pravi kreten, nije normalan. Dobre svote uzima po nastupu, ali i potroši. Možda će ga sada ova Sonja malo smiriti. Ja volim život, ne živi se sto godina i ja radim da bih potrošio”.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>