Region

Svet

Katarina Kovačević pobednica Talenta: Deo nagrade ću dati u humanitarne svrhe

Pobednica ovogodišnjeg takmičenja "Ja imam talenat" je pevačica Katarina Kovačević iz Negotina.

Katarina Kovačević pobednica Talenta: Deo nagrade ću dati u humanitarne svrhe



Katarina je za finalni nastup odabrala pesmu "Zajdi, zajdi" koja se ispostavila kao odličan izbor i put do nagrade od 100.000 evra.

"Kad su mi dali ček osećala sam se kao da smo na probi. Ne mogu da verujem, ovo je stvarno neverovatno. Presrećna sam, a sada idem na žurku. Svi su mi govorili da ne treba da pevam tu pesmu, ali je meni neki unutrašnji glas poručivao da treba da istrajem u tome i ja sam to jako želela i, eto, nisam se prevarila. Održaću obećanje koje sam dala, jedan deo nagrade daću u humanitarne svrhe, a drugi deo svojim roditeljima", rekla je Katarina Kovačević odmah po završetku takmičenja.

Mlada pevačica iz Negotina žiri je oduševila svojom energijom i glasom koji je vredan nagrade od 100.000 evra. Dokaz da je dala svoj maksimum bile su i suze koje su krenule onog trenutka kada je završila pesmu, a nastavile su se i u bekstejdžu. Nije mogla da dođe do reči od emocija koje su je preplavile, a u plakanju joj se pridružila i Nataša Ninković.

"Hvala vam, volim vas najviše na svetu", rekla je kroz suze Kristina nakon što su je Vlada Aleksić i Ivana Bajić proglasili pobednicom četvrte sezone šoua "Ja imam talenat".

Autor: B.B.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>