Region

Svet

Ana Sević: Bože, hvala ti što sam živa! Stefan nije kriv

Izmeštena su mi četiri vratna pršljena, naprsnuo grudni koš, imam vodu u kolenima, kao i unutrašnje i spoljašnje podlive.

Ana Sević: Bože, hvala ti što sam živa! Stefan nije kriv



Ana Sević zadobila je teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak uveče na auto-putu Beograd - Novi Sad dok je bila sa Stefanom Petrušićem i Vanjom Mijatović. To je ustanovljeno na dodatnim lekarskim pregledima.

Zvezdi „Granda“ naprsnuo je grudni koš i izmeštena su četiri vratna pršljena, a u kolenima joj je otkrivena voda.

- Zahvalna sam Bogu što smo živi. Ispostavilo se da sam teže povređena. Posle pregleda na magnetnoj rezonanci utvrđeno je da su mi izmeštena četiri vratna pršljena i da mi je naprsnuo grudni koš, imam vodu u kolenima, kao i unutrašnje i spoljašnje podlive. Narednih desetak dana moraću da nosim ortopedsku kragnu, a bolovi su podnošljivi zahvaljujući lekovima - priča Ana.

Ona se svakog dana čuje s Vanjinim roditeljima, a posebno joj je žao što mnogi krive Stefana za udes.

- Stefan nije kriv. Kad smo se vraćali s koncerta, vidljivost je bila minimalna i stubove smo uočili sekundu pre udara. Na tom mestu ne postoje ni rasveta ni upozorenje ni oznake. Ništa! Sreća moja, pa sam stavila pojas dva minuta pre udesa jer me je Stefan molio - završava Ana.

Vanja Mijatović provela je mirnu noć. Njeno stanje, kako kaže direktor kraljevačke bolnice Zvonko Veselinović, nepromenjeno je. Ona će uskoro biti prebačena na odeljenje ortopedije, gde će moći da prima posete.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus


>