Region

Svet

Stanija dovodi Hju Hefnera na Kopaonik (Foto)

Jedna od najpopularnijih domaćih starleta, Stanija Dobrojević uzela je aktivno učešče u promociji Srbije, odnosno planine Kopaonik kao destinacije broj jedan, kada je srpska turistička ponuda u pitanju.

Stanija dovodi Hju Hefnera na Kopaonik (Foto)



Dobrojevićeva je na Međunarodnom sajmu turizma promovisala „MK Mountain Resort“, a pored zimske sezone koja je u jeku, atraktivna Stanija stavila je akcenat na letnju ponudu naše planinske lepotice i ovog resort-a.



Promociju će nastaviti i u Americi, a među njenim gostima na Kopaoniku, već je izvesno, naći će se i vlasnik "Plejboja" Hju Hefner, koji će predstojeće leto provesti u Evropi.

-Mislim da treba još dosta toga da uradimo na promociji Kopaonika, i Srbije generalno. Od paragladinga, vožnje čamcima planinskim brzacima, do SPA odmora i svega ostalog što zadovoljava i najzahtevnije pobornike aktivnog odmora, može da ponudi upravo Kopaonik, i verujem da ću svojim kontaktima privući veliki broj svetskih džet setera na našu najlepšu planinu. Hju Hefner je samo jedan u nizu ljudi koje sam pozvala – kaže Stanija.



Inače, Dobrojevićeva će ovih dana sama krenuti na zimovanje na Kop, tačnije u hotel Grand gde je za nju pripremljen ekskluzivan apartman.

Autor: S.P.
Foto: Nikola Bojanić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>