Region

Svet

Katarina Živković i Bane na Kubi proslavljaju njegov trideseti rođendan

Bane Janković sedam dana pre 30. rođendana priredio je proslavu za prijatelje jer sledeće nedelje sa Kaćom ide na putovanje.

Katarina Živković i Bane na Kubi proslavljaju njegov trideseti rođendan



Branislav Bane Janković proslavio je 30. rođendan u društvu devojke Katarine Živković i najbližih prijatelja. On je okupio prijatelje nedelju dana pre svog „divnog dana“, jer već početkom sledeće nedelje s Kaćom putuje na Kubu.

Njih dvoje će na egzotičnom putovanju 28. februara obeležiti dan Banetovog rođenja. Kaća svom dečku priprema iznenađenje i zbog toga će mu poklon uručiti na dalekoj destinaciji. Šta mu je spremila, pevačica ne želi da otkriva.

- Okupio sam društvo u kafiću „Destino“ da proslavimo moj 30. rođendan. Dugo sam planirao da proslavim ovaj jubilej s ljudima koje volim i poštujem - kazao je Bane i dodao da mu je Kaća najveća podrška i da nestrpljivo čeka njihovo zajedničko putovanje:

- Kaća mi još ništa nije kupila za rođendan. Bitno je da sa mnom proživljava i lepe i ružne životne trenutke. Idemo na odmor na Kubu i ostaćemo 15 dana. Jedva čekamo da se sklonimo od svega i posvetimo se jedno drugom.

Žurka, na kojoj je bio i Milan Stanković, trajala je do ranog jutra, a Kaća je bila jedna od veselijih gostiju.

Autor: S.P.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>