Region

Svet

Zvezde Granda: Ispali Dejan Čavić i Mirjana Milosavljević (Video)

Iz daljeg takmičenja ispali su Mirjana Milosavljević i Dejan Čavić sa najmanjim brojem osvojenih glasova.

Zvezde Granda: Ispali Dejan Čavić i Mirjana Milosavljević (Video)



U 24. izdanju takmičenja "Zvezde Granda" za prolazak u finale borilo se osam kandidata, od kojih su izbačeni jedan kandidat i jedna kandidatkinja.

Mladi takmičar iz Vršca, Dejan Čavić Čavke, predstavio se pesmom Adila Maksutovića "Od usana do stopala", međutim dobio je najmanje glasova publike. Iako je žiri bio zadovoljan Dejanovim nastupom istakavši da je imao odlične trilere, kao i izražajan način pevanja, Dejan se nije plasirao u finale.



Mirjana Milosavljević pevala je pesmu Goce Tržan "Vadi se na moje ludilo". Mada se žiri jednoglasno složio da je ovo njen najbolji nastup do sada i da je prvi put izabrala pravu pesmu, Mirjana nije osvojila simpatije gledalaca.



Žiri u sastavu Stevan Simeunović, Miša Mijatović i Dragan Stojković Bosanac ponovo je imao težak zadatak pred sobom, a duplirani glasovi su po njihovoj odluci pripali takmičarima Slađani Mandić i Nemanji Maksimoviću.

Nikola Bokun, Stefan Lukić, Slađana Mandić, Sandra Stanulov, Dejana Erić i Nemanja Maksimović boriće se za prolazak u finale takmičenja "Zvezde Granda" sledeće nedelje.

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>