x
Region
Goca Božinovska: Nisam htela da guram Jelenu u Zvezdama Granda!
22. februar 2013. 22:16
Goca Božinovska ispričala je da nije htela da ulaže kako bi njena ćerka Jelena Vučković imala što bolji plasman dok se takmičila u "Zvezdama Granda".


"Nisam htela da je guram u takmičenju. Pustila sam je da se sama bori, jer je ona sama želela da se takmiči u ‘Zvezdama Granda’. Ja bih joj dala 20.000-30.000 evra da mi je rekla da želi da snimi CD, ali pošto je htela ovako, ja sam je pustila. Naravno, navijala sam za nju da se što bolje pokaže, ali mi je i laknulo kada je ispala zbog negativnih priča, a i njoj je", ispričala je Goca u emisiji "Srpska posla" na Pinku.

Naravno, Jelena je ostala u "Grandu" nakon tada završene sezone, budući da je bila deseta po plasmanu, a produkcija je obezbedila ugovor za prvih 12 takmičara.

Autor: B.B.
Izvor: Puls

   
| More    
Goca Božinovska ostala je bez svog crnog džipa BMW X3 jer ga je prethodne noći navodno uništio njen sin Mirko Šijan. Pevačica, pišu domaći mediji, nekoliko dana nije vozila svoj automobil zbog neispravnog motora, međutim, njen sin je ipak seo za volan, zbog čega je za dlaku izbegao tragediju.
15. avgust 2014. 10:38
Gostujući u jednoj emisiji, mlada pevačica otkriva da je veoma ljubomorna i posesivna i da na svakom koraku uhodi svog dečka. Zvezda Granda kaže da to ne radi sama, već da šalje prijatelje kako bi proverili gde je i šta radi.
16. jul 2014. 10:11
Goca Božinovska otkriva da je kao mala pisala pismo pevačici Lepi Lukić, moleći je da je usvoji, s obzirom da Lepa nije imala decu. Starija koleginica joj nije ogovorila na pismo, a saznala je za to tek kasnije kad joj je Goca postala koleginica.
15. maj 2014. 13:25
Jelena Vučković je pesmu "Habibi" premijerno izvela u emisiji "Grand", a svojim provokativnim stajlingom oduševila je publiku u studiju, ali i brojne fanove koji su putem društvenih mreža komentarisali pevačicinu sjajnu figuru.
1. april 2014. 12:02
Zorana Šijan, mlađa ćerka Goce Božinovske postaće voditeljka Grand televizije koja bi sa svojim emitovanjem uskoro trebala da  počne na SBB kablovskom sistemu
16. mart 2014. 13:05
Bivša učesnica Farme i pevačica Goca Božinovska nedavno je dopunila svoju kolekciju nakita zlatnim ručnim satom, koji prema tvrdnjama trgovaca košta skoro 10.000 evra.
9. mart 2014. 12:34
Goca Božinovska umalo da nastrada u snežnoj oluji! Naime, ona se zagubila na slovenačkim pitevima, te šest sati provela zavejana i promrzla, bez ikoga na vidiku. Pukom srećom, spas je naposletku ipak stigao.
27. januar 2014. 10:24
Afera Alibabić još uvek diže prašinu, a Goca Božinovska jedna je od učesnica Farme koja je bila svedok početka veze Jovane i Danijela, i koja je sa spornim parom bila prilično bliska.
16. januar 2014. 22:38
O šokantnoj vesti, da je brak Jovane i Danijela Alibabića bio paravan kojim je on hteo da prikrije svoju homoseksualnost, te da je suprugu tukao, svoja mišljenja izneli su i bivši farmeri, koji su u rijalitiju svedočili početku njihove "ljubavne veze".
11. januar 2014. 22:40
Ćerka Goce Božinovske Zorana Šijan diplomirala je na Fakultetu za finansije i bankarstvo, a Božinovska ne krije da je ponosna na svoju ćerku, za koju je rekla da je svojom upornošću i skromnošću uspešno završila fakultet.
17. decembar 2013. 20:08

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus