x
Region
Stefan Petrušić, Ana Sević i Vanja Mijatović povređeni u saobraćajki!
22. februar 2013. 15:50
Stefan Petrušić je prošao sa lakšim povredama, Ana Sević sa povredom noge, dok je najveće povrede pretrpela Vanja Mijatović (prelom grudnog koša i tri pršljena).


Posle humanitarnog koncerta u novosadskoj hali “Spens” na kome su između ostalih učestovale i “zvezde Granda”, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su lakše odnosno teže povređeni Stefan Petrušić, Ana Sević i Vanja Mijatović.

- Nesreća se dogodila kada je automobil, za čijim volanom je bio Stefan Petrušić, na neosvetljenom delu autoputa, naleteo na takođe neosvetljene i neobeležene betonske stubove za buduću naplatnu rampu - rekla je PR "Zvezda Granda", Vesna Milanović.

Stefan Petrušić je tom prilikom prošao sa lakšim povredama, Ana Sević sa povredom noge, dok je najveće povrede pretrpela Vanja Mijatović (prelom grudnog koša i tri pršljena), koja je nakon ukazane lekarske pomoći u novosadskom Kliničkom centru, prebačena u kraljevačku bolnicu.

Osim hitne pomoći i saobraćajne policije na mesto nesreće prvi je stigao Darko Lazić, ali i jedan od menadžera “Grand produkcije”, koji su mladim pevačima ukazili prvu pomoć.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

   
| More    
Ana Sević i Milan Mitrović su oduvek bili samo prijatelji i pored šuškanja da su njih dvoje pre nego što se Ana upoznala sa Darkom Lazićem bili u vezi. Oni su demantovali te glasine.
20. april 2014. 14:40
U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda 2014 borila se poslednja grupa muškaraca, a samo njih sedam uspelo je da izbori plasman u četvrtvo kolo, to su: Peđa Vujić, Bakir Turković, Petar Nisić, Minel Spahović, Predrag Bošnjak, Nikola Petraćković i Miloš Vujanović.
20. april 2014. 00:06
Ana Sević i Darko Lazić željno iščekuju trenutak kada će postati roditelji, a Uskrs će mlada pevačica zbog obaveza svog izabranika prvi put proslaviti bez njega u krugu svoje porodice.
19. april 2014. 21:29
Darko Lazić i Ana Sević uskoro će postati roditelji, a da je pevač pravi džentlmen zabeležila je i kamera Paparaco lova, kada je mladi par snimila nakon povratka sa snimanja jedne emisije, pevač je sve vreme nosio kese i usput otvarao svojoj izabranici vrata od kola i zgrade.
18. april 2014. 00:06
Zorica Bruclink nedavno je zamerila Ani Sević na stajlingu koji promoviše tokom vođenja emisije Grand parada. Pevačici se ne dopada što njena mlada koleginica i dalje nosi uske haljine, iako se nalazi u podmakloj trudnoći.
15. april 2014. 09:54
U večerašnjoj emisiji Zvezde Granda 2014 borile su se devojke, a samo njih osam uspelo je da izbori plasman u narodno kolo , to su: Ajša Kapetanović, Tijana Milentijević , Ljiljana Obradović, Katarina Gardijan, Marina Radosavljević, Marija Stajić, Marina Antić i Nina Đurić.
13. april 2014. 00:11
Održano je još jedno veče takmičarskog dela "Zvezde Granda 2014" za muškarce, a samo njih sedmoro uspelo je da izbori plasman u četvrto kolo, to su: Mustafa Omerika, Stefan Živković, Marko Gačić, Ljubomir Perućica, Jasmin Tasić, Mirza Selimović i Stefan Stevanović.
5. april 2014. 23:34
Iako je Ana Sević već u poodmakloj trudnoći to je ne sprečava da sa Darkom Lazićem izađe u provod i odlično se zabavi, pa je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa ludog i nezaboravnog slavlja.
5. april 2014. 14:11
Pevači Ana Sević i Darko Lazić uskoro će postati roditelji, a posle odmora na egzotičnoj destinaciji gde je Ana na slikama uglavnom krila stomačić, sada je odlučila da svima pokaže kako je slatka trudnica.
30. mart 2014. 12:17
Takmičenje Zvezde Granda 2014 večeras je proteklo u znaku ženskog baraža, a od njih trinaest, samo četiri kandidatkinje uspelo je da prođe u sledeći krug, to su: Milana Stevanov, Katarina Gardijan, Dženana Điđić i Kristina Jovanović.
29. mart 2014. 23:35

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus