Region

Svet

Snup Dog dolazi na Egzit (Foto)

Snup Dog biće jedna od glavnih zvezda predstojećeg Egzita koji će biti održan od 10. do 14. jula.

Snup Dog dolazi na Egzit (Foto)



Čuveni reper će izaći drugi put pred publiku našeg najvećeg festivala, gde bi trebalo da predstavi svoj novi album.

Reper, podjednako poznat po muzici i po naklonosti prema lakim drogama, trenutno je u centru pažnje zbog promene imena, ali i prelaska u rege vode. Za sada nije poznato hoće li u Novom Sadu nastupati kao Snup Dog ili Snup Lajon, kako ovih dana preferira da ga zovu.

Kalvin Kordozar Broadus Junuor je puno ime ovog repera, koji je na sceni od 1992. Najpoznatiji je po numerama "Gin N Juice", "Nuttin But a ‘G‘ Thang", "What’s My Name?", ali i po tome što je tvorac brojnih kovanica koje su završile u čuvenom urban rečniku - "izzle", "fo-shezy", "lil beezy"...

Njegov najnoviji poduhvat je album za sada nazvan "Reincarnated", koji je snimio pod uticajem Jamajke i rege muzike, koja je je psotala nejgova fascinacija. Ujedno, zbog toga je promenio ime u Snup Lajon.


 
"Otišao sam u hram i od sveštenika dobio novo ime. Želim da potpuno rasčistim sa Snup Dogom", rekao je preobraćeni reper.
 
Za sada nije potvrđeno kada će predstaviti album koji je najavio singlom "La La La", ali će zato dokumentarni film koji prati njegovo putovanje po Jamajki premijeru imati 15. marta na Festivalu u Torontu.
 
U međuvremenu je uspeo da se zameri američkoj poreskoj upravi, koja ga tereti za dug od pola miliona dolara.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>