Region

Svet

Kompozitor Fivos proslavio 20 godina rada: Da li mu je čestitao neko od domaćih pevača? (Video)

Možda ne znate ko je Fivos, ali njegove pesme slušate svakoga dana možda i jednu za drugom, a za to su se pobrinuli domaći kompozitori i pevači.

Kompozitor Fivos proslavio 20 godina rada: Da li mu je čestitao neko od domaćih pevača? (Video)



Grčki kompozitor i producent, Fivos, krajem prošle godine, navršio je dvadeset godina rada u muzičkoj industriji, a tom prilikom je okupio sve svoje pevače, na spektakularnom koncertu, sa kojima sarađuje od davne 1992. godine, kako bi se svi podsetili tih predivnih pesama.

Naravno, većinu tih pesama ste imali prilike da čujete u izvođenju domaćih pevača, a u videu ispod možemo se zajedno podsetiti pesama koje su i kod nas veliki hitovi, čak i onda kada smo saznali da su samo obrade.

Evo pevača koji su pevali njegove pesme:

Despina Vandi, Thanos Petrlis, Giorgos Mazonakis, Keti Garbi, Eli Kokinou, Sakis Ruvas, Vasilis Karas, Manto, Antonis Remos ili možda poznatiji nama Dado Polumenta, Šako Polumenta, Jelena Karleuša, Elma, Aco Pejović, Aca Lukas, Funky G, Anabela, Dara Bubamara, Dragana Mirković, Romana Panić i mnogi, mnogi drugi.

I sve bi bilo lepo da se neko od naših izvođača setio da "svom" kompozitoru čestita dvadesetogodišnjicu, ipak im je podario velike hitove ovako ostaje gorak ukus u ustima da su iskoristili šta su imali, okrenuli leđa i zaboravili na tvorca pesama koje njihovi fanovi vole.

Pogledajte ovaj fenomenalni koncert.



Autor: Sokol Vuk
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>