Region

Svet

Beosong: Željko Samardžić umesto Maje Odžaklijevske!?

Još nije poznato ko će pevati pesmu Nikole Burovca na „Beosongu“. Pevačica odustala od takmičenja zbog zdravstvenih problema.

Beosong: Željko Samardžić umesto Maje Odžaklijevske!?



Još se ne zna ko će na predstojećem “Beosongu” pevati kompoziciju “Anđeo s neba”, prvobitno pisanu za Maju Odžaklijevsku. Pevačica je, iz zdravstvenih razloga, odustala od učešća na ovom muzičkom takmičenju, a autori kompozicije Nikola Burovac (muzika, tekst) i Marko Kon (aranžman), užurbano i u stalnom kontaktu sa nadležnima u Radio televiziji Srbije, traže zamenu za popularnu pevačicu.

Odluka o izvođaču ove pesme najkasnije bi trebala da bude saopštena u sredu. Kako saznajemo, najbliži učešću na “Beosongu” je Željko Samardžić.

Neodlučna: Maja Odžaklijevska još jednom odustala od Beosonga!?
- Trebalo bi da nađemo nekoga ko će moći da iznese pesmu koja je pisana za izvođača kao što je Maja Odžaklijevska i da je otpeva u najmanju ruku tako kao što bi je Maja otpevala - kaže Marko Kon dodajući da je šest izvođača (po tri muška i ženska vokala) u međuvremenu probalo da otpeva pesmu u studiju, ali da tek treba da se donese odluka ko će zameniti Odžaklijevsku na “Beosongu”.

- Jedna od naših želja je Željko Samardžić, koji je zaista fenomenalan pevač, sa iskustvom. Željko bi mogao da iznese tu pesmu. I predivno bi bilo ako on to prihvati, tad bi sve dileme bile rešene - kaže Nikola Burovac, dodajući da je pesma jako ozbiljna i traži ozbiljnog interpretatora. Ipak, kako napominje, jedna od opcija kao Majina zamena je i Nenad Cvijetić, koji “jeste mlad, ali i izvanredan pop pevač”.

"Predlagao sam Nikoli da on i ja otpevamo pesmu u Beogradu držeći se za ruke, a na samom “Evrosongu” i da se poljubimo jer bi to doprinelo da dobijemo što više glasova, pa možda i da pobedimo", rekao je kroz osmeh Marko Kon.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>