Region

Svet

Lea Kiš: Pametna sam! Suzana Mančić: Jedva sam se i jednom udala! (Foto)

Voditeljka je branila ugled plavuša u emisiji "Ja to tako" kod Ivane Baltić, a njena koleginica Suzana Mančić priznala je da je jedva ušla u brak.

Lea Kiš: Pametna sam! Suzana Mančić: Jedva sam se i jednom udala! (Foto)



"Ja, Ivana, mislim da prava plavuša bira muškarca. Da uopšte ne dozvoljava da muškarac odabere nju", konstatovala je Lea Kiš-Jokić, na šta joj je druga gošća folk pevačica Dragica Radosavljević Cakana dobacila da je voditeljka to dobro konstatovala i da je jako pametna.

"Jesam, hvala", odgovorila je Lea Cakani.

U kasnijem razgovoru Lea je prokomentarisala da joj posao dozvoljava da radi još neke stvari uporedo, pa je tako uspela da magistrira, a sada i doktorira na Fakultetu dramskih umetnosti i napomenula je da u budućem periodu sebe vidi kao profesora na fakultetu.



Iako je oduvek važila za atraktivnu ženu, Suzana Mančić je priznala da je ipak jedva ušla u brak.

"Ovakva plavuša, a ja sam se samo jednom udala. I to jedva! Da ga nisam ja vukla za rukav i terala ga da me oženi, nikada se ne bih udala", otkrila je Suzana Mančić u emisiji.

Međutim, iako nije imala više brakova, Suzana se nikada nije stidela da otkrije da je imala mnogo partnera sa kojima je bila u vezi, čak i da je nekima od njih bila i ljubavnica.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>