Region

Svet

Momci iz Leksingtona na zimovanju sa lepšim polovinama (Foto)

Nakon brojnih poslovnih obaveza, osnivači Leksington benda, Bojan Vasković i Miloš Vuksanović, odlučili su da se odmore sa svojim lepšim polovinama, te su im priredili prave zimske čarolije.

Momci iz Leksingtona na zimovanju sa lepšim polovinama (Foto)



Miloš je svoju izabranicu Vanju Pavlović odveo u Švajcarsku, gde su uživali u obilasku zimskih centara i brojnih turističih atrakcija, a najviše pažnje zaokupila im je fabrika čokolade.

Dok je Miloš sa dragom uživao u šetnjama, Bojan se opredelio za domaću destinaciju. Sa svojom devojkom Aleksandrom Jeličić uživao je na Kopaoniku, gde su najveći deo vremena proveli na skijama.



"Miloš i Vanja nisu toliki ljubitelji skijanja, pa su uživali u fabrikama čokolade, dok Aleksandra i ja volimo zimske sportove, pa smo skijali po ceo dan. Krakotrajni odmor nam je prijao jer nas čeka naporna koncertna sezona pošto imamo mnogo unapred zakazanih nastupa, a planiramo da organizujemo i beogradsku promociju albuma", rekao nam je ovim povodom pevač jednog od najtraženijih klubskih bendova.

Ako uzmemo u obzir da su Leksingtonci vredno radili prošlog meseca; imali su više od 15 nastupa, odmor je sasvim zaslužen.





Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo, Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>