Region

Svet

Osvetilo se: Ani Sević kuče uništilo stan!

Pevačicina čivava As, koja ima samo četiri meseca, očito je bila mnogo nervozna što joj rastu zubi, pa je prionula na cipele, fotelje i tepihe svoje vlasnice!

Osvetilo se: Ani Sević kuče uništilo stan!



- Poznato je da psi zbog “zubobolje” grickaju sve što im se nađe na putu, a to se desilo i sa Aninim Asom, koji je oglodao obuću vrednu 2.000 evra, pomokrio se na tepih i uništio veliki deo nameštaja! Ana obožava svog ljubimca, ali ipak, nije joj bilo svejedno kada se iz prodavnice vratila samo pola sata kasnije i kada je u stanu zatekla pravi rusvaj. Razbacana i izgrizena obuća, tepih koji je vonjao na izmet i mokraću i izgrizen nameštaj poprilično su uznemirili Sevićevu, pa je odmah pozvala veterinara, otkriva naš izvor.

- Veterinar joj je objasnio da se kuče osetilo napušteno i da joj se zbog toga osvetilo, ali joj je posavetovao da ga više ne ostavlja samog. Ana je zaljučila da najbolje da Asa svuda vodi sa sobom kako ne bi više rizikovala - dodaje on.

U želji da proverimo ove navode, obratili smo se Ani Sević, koja je potvrdila naša saznanja.

- Samo sam ostavila kucu na pola sata i ona mi je napravila haos u stanu. Nije mi žao obuće i nameštaja, više me je pogodilo što je iz inata izvršio nuždu, ali veterinar mi je objasnio da je to bunt i savetovao da je najbolje, dok malo ne poraste, da uvek bude uz mene - rekla je pevačica.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus


>