Region

Svet

Dušan Svilar: Smešan sam dok igram, odustajem od koreografije za Beosong

Dušan Svilar, koji će se takmičiti na ovogodišnjem “Beosongu”, poslednjih dana muke muči jer ne može da uvežba koreografiju.

Dušan Svilar: Smešan sam dok igram, odustajem od koreografije za Beosong



Naime, kako bi se ovaj nastup razlikovao od njegovih dosadašnjih, Svilarov tim odlučio je da se Dule pojavi na sceni sa plesnom grupom, gde će i on imati svoju tačku.

“Dušan muke muči ovih dana. Meni je vrlo smešan, njemu je plesna tačka noćna mora! Rekao je da nema živaca i vremena da se bavi plesnim koracima i da će odustati od koreografije. Mogu plesači da igraju pored njega, ali on to ne može”, rekao je izvor blizak Svilaru, a onda smo i od njega čuli da mu koreografija slaba tačka:

“Ma koncentrisan sam na svoj glas i pesmu. Ne mogu da se bavim plesom, zaista. Ja se pomerim dva-tri koraka na bini i to je sve. Zamislite mene kako se mlatim i bacam po sceni. Pa ništa smešnije! Nemam vremena da učim nove plesne korake”, rekao nam je Dušan, čija je pesma jedina iz “Grand produkcije” prošla na “Beosong”. On je još i dodao da bi voleo da pobedi, ali ako se to ne desi, zadovoljan je što će se uopšte pojaviti na takvoj manifestaciji.

Autor: S.P.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>