Region

Svet

Zvezde Granda: Ispali Aleksandra Marjanović i Marko Kostić (Video)

Večerašnje izdanje muzičkog šoua "Zvezde Granda" obeležile su pesme inostranih izvođača, a iz daljeg takmičenja ispali su Aleksandra Marjanović i Marko Kostić.

Zvezde Granda: Ispali Aleksandra Marjanović i Marko Kostić (Video)



Takmičenje je otvorila Aleksandra Marjanović koja je interpretirala Rijaninu pesmu "Please don't stop the music", a nakon nje čuli smo i mladog Marka Kostića koji je nastupio pesmom Šabana Šaulića "Ljubav nije dug".

Marina Stakić pevala je popularnu numeru "Skyfall", dobitnice ovogodišnje Gremi nagrade, Adel.

Haris Skarep predstavio se starim hitom Harisa Džinovića "Rano je za tugu", a potom je usledio nastup Rade Sarić koja se, kao i Marina, opredelila za Adel i numeru "Someone like you".

Sledeći takmičar bio je Slobodan Đurković, a žiriju i publici predstavio se pesmom Halida Bešlića "I zanesen tom ljepotom".

Teodora Toković interpretirala je baladu Mire Škorić "Strah od ljubavi", dok je poslednji nastupio Miloš Brkić sa Adilovom pesmom "Laku noć".



I ovog puta su presudni bili glasovi publike, dok je žiri u istom sastavu ocenjivao nastupe nakon svakog takmičarskog kruga.

Publika je odlučila da dalje takmičenje trećeg kola popularnog muzičkog šou programa "Zvezde Granda" ne nastave Aleksandra Marjanović i Marko Kostić, kandidati sa najmanjim brojem glasova.



Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>