Region

Svet

Region

Stefan Kapičić: Iako više ne živimo zajedno, Miranda je prava žena za mene (Foto)

Iako su nedavno potvrđena nagađanja da Stefan Kapičić i Miranda Viđak nakon osam godina više ne dele zajedničku adresu, ovo nije definitivan kraj njihove ljubavi.

Stefan Kapičić: Iako više ne živimo zajedno, Miranda je prava žena za mene (Foto)



U saopštenju za javnost, koje je izneo agent Stefana Kapičića, rečeno je i da uprkos Mirandinom preseljenju u Los Anđeles njihova ljubav i dalje živi.

A da i sam glumac smatra da će njegove emocije pobediti kilometre koji ih dele, potvrdio je u razgovoru za Studio, rekavši kako je upravo lepa Miranda prava žena za njega. Zgodni glumac ispričao je i zašto je kao dečak sanjario o tome da se kad odraste bavi košarkom, otkrio da mu se smeši novi projekat u inostranstvu i objasnio čime ga je sve osvojio Zagreb, grad u kojem se, nakon godinu i po dana, koliko u njemu živi, oseća kao starosedelac.



Zahvaljujući ulozi Nikše u "Larinom izboru", u Hrvatskoj ste stekli brojne obožavateljke. Kako se nosite s tim?

"Ne razmišljam o tome. Kad treba, fotografišem se sa svakim ko mi to zatraži, dam autogram svakom ko me zamoli. Jednostavno je. Cenim i poštujem svoje obožavatelje, ali ne razmišljam previše ko me voli ili mrzi, meni je poenta i uživanje da radim svoj posao najbolje što mogu i ako se to ljudima sviđa, to me čini srećnim."

Zahvaljujući "Larinom izboru", u Zagrebu ste se već odomaćili?

"Zagreb obožavam. Ovih godinu i po dana, koliko sam već ovde, proletelo mi je u sekundi. Zagreb bi uvek trebalo predstavljati po fantastičnoj arhitekturi koja krasi sami centar grada, ali takođe i po sjajnim kulturnim manifestacijama, kulturnim događanjima, sjajnim pozorištima… Takođe, provod u Zagrebu je odličan, velik je izbor mesta za izlazak, večeru… Ma mogao bih danima isticati prednosti Zagreba…"

Gde živite u Zagrebu?

"Sve ovo vreme živim na Trešnjevci, kod Doma sportova. Obožavam svoj kvart i preporučio bih ga svakome."



Vratimo se vašem poslu. Imate li, uz "Larin izbor", dogovorene neke nove glumačke angažmane u 2013?

"Trenutno imam nekoliko vrlo interesantnih ponuda, ali o tome kad dođe vreme."

Mnogi kažu da je snimanje serija rudarski posao. Ipak, kako provodite slobodno vreme, kako se nakon celodnevnog snimanja najbolje opuštate?

"Apsolutno ponekad nije lako, ali ipak imam taj luksuz da se bavim poslom koji volim, tako da mi nije toliko teško. Nakon napornog snimanja obožavam da se izvalim na kauč i pogledam neki dobar novi film ili pročitam kakvu dobru knjigu ili strip, naravno uz dobru večeru."

Koliko je istina da je vaša majka, glumica Beba Žugić, uticala na vas?

"Dosta, ona me je uvukla u taj svet i do danas je jedna od mojih najvećih kritičara. Ono što nju čini ponosnom je činjenica da je zaustavila svoju karijeru da bi se posvetila porodici i u meni vidi nastavak puta na kojem je ona stala. A ne postoji ništa lepše od osećaja da činite svoju majku srećnom."

Autor: B.B.
Izvor: Jutarnji.hr
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>