Svet

Region

Kortni Koks i Metju Peri ponovo zajedno pred kamerama

Monika i Čendler ponovo zajedno. Kortni Koks će se pojaviti u jednoj epizodi aktuelne En-Bi-Sijeve serije "Go On", u kojoj glavnu ulogu tumači Metju Peri.

Kortni Koks i Metju Peri ponovo zajedno pred kamerama



Kortni Koks će se pojaviti u jednoj epizodi aktuelne En-Bi-Sijeve serije "Go On", u kojoj glavnu ulogu tumači Metju Peri. Biće ovo prva saradnja glumaca koji su igrali bračni par u "Prijateljima", nakon što se hit serija završila pre osam godina.

U centru sitkoma (slobodnog prevoda "Produži dalje") je Rajan, sportski radio-voditelj u kome ima razočaranja, ali koji pokušava da nastavi sa životom nakon smrti supruge. Utehu nalazi u grupnoj terapiji, na koju dolazi zanimljiva družina: žena koja je u žalosti zbog smrti mačke, misteriozni gospodin Kej koga niko ne sme da pita zašto je tu, Loren - ne tako iskusna i obučena predvodnica grupe. Kortni će glumiti ženu koju će jedan od članova grupe pokušati da spoji s Rajanom, a da li će i uspeti, saznaće se u aprilu, kada je epizoda na programu.

"Prijatelji" inače često sarađuju: Kortni je igrala u "Veb terapiji" Lize Kudrou, gde se pojavio i Dejvid Švimer, koji je, osim toga, režirao dve epizode "Džoija" s Metom Leblankom, dok je "posetu" u svojoj solo seriji imala i Kortni, u čijem su "Kugar taunu" prošetale i Dženifer Aniston i Liza Kudrou.

Autor: S.P.
Izvor: Agencije

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>