Region

Svet

Zvezde Granda uzvraćaju Ivanu: Ne traži medijsku pažnju preko nas!

Zvezde "Granda", koje je Ivan Gavrilović nazvao banana pevačicama dok je vređao Sašu Popovića na Fejsbuku, uzvratile su mu, ali na kulturan način.

Zvezde Granda uzvraćaju Ivanu: Ne traži medijsku pažnju preko nas!Ana Sević nije želela da ulazi u polemiku, ali je jasno stavila do znanja šta misli o izjavama kolege koji se devedesetih proslavio pesmom "200 na sat", a koje su juče objavljene.

"Naše reči najbolje govore o nama samima. A ja ne mogu da imam komentar na njegov tako glup komentar", naglasila je Ana.

Jelena Kostov kaže da je ne dotiču Ivanove prozivke. "Mi pošteno radimo svoj posao i to znaju svi koji sarađuju s nama. Za to što nekome možda fali medijske pažnje, pa nema drugog načina nego da govori ružno o drugima stvarno nemam reči", izjavila je Jelena.

Ni Milici Pavlović ni na kraj pameti nije bilo da se spušta na njegov nivo, ali je istakla da ga ceni kao kolegu, bez obzira na to što je on izjavio.

"Zvezde Granda su najbolji televizijski format za neafirmisane pevače. Svima nama koji smo bili učesnici pružena je jednaka šansa. Narod kasnije bira ko će opstati. Svako ima pravo na svoj stav. Ivana poštujem kao umetnika i pevača, mada ga ne poznajem lično", kaže Milica.

Autor: B.B.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>