Region

Svet

Selma zabranila Dadu piće i izlaske

Dva meseca pošto se u Novom Pazaru oženio sa veroučiteljicom Selmom Mekić, Dado Polumenta je, pod uticajem supruge potpuno promenio način života - prijateljima se ne javlja, ne pije, ne izlazi, čak je počeo i da radi kućne poslove.

Selma zabranila Dadu piće i izlaske



Posle medenog meseca u Dubaiju, Selma i Dado su se uselili u njegov renovirani stan u Beogradu, a prijatelji poznatog pevača kažu da je on postao pravi papučar i da mu je žena sve zabranila.

"Ona mu ne dozvoljava ni da okusi alkohol, jer je to protivno njihovoj veri. Dado se skroz promenio, više ne izlazi, ne želi ni u Beogradu da nastupa, ne odgovara na pozive kada ga zovemo… Ma, Selma mu je sve zabranila i on više nije ista osoba. Provodi vreme kod kuće, čak je naučio i da kuva. Uskoro planira da uradi tetovažu posvećenu Selmi", rekao je izvor blizak pevaču.

On dodaje da je Dado često na putu, a Selma za to vreme samuje u Beogradu, ili ode kod roditelja u Novi Pazar.

"Uglavnom, nikad ga ne prati na gostovanjima. Sa komšilukom se ne druži, za to i nema vremena. Na njen zahtev, Dado je otkazao domaćici koja mu je ranije održavala kuću, pa sad ona radi sve poslove, a pomogne joj i Dado kada je tu", dodaje izvor blizak pevaču.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf/Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>